Friday, January 18, 2019

Bug List

1. Why do people leave their rooms so dirty?
Answer: Because they are so lazy to even bother cleaning it.
2. Why do people have such bad hygiene?
Answer: Because they don't care and they are lazy to clean themselves.
3. Why do people chew with their mouth open?
Answer: Because they were not taught manners when they were brought up.
4. Why do some places have such bad internet connection?
Answer: Because they have bad service.
5. Why do people not cover their mouths when they cough?
Answer: Because they forget or are too lazy.
6. Why does stubbing your toe hurt so bad?
Answer: Because it is a harsh pain and always is unexpected.
7. Why do some airplane companies give unnecessary delays?
Answer: Because they messed up something on their part and put it on their customers to wait.
8. Why is there no toilet paper at the worst times?
Answer: Because we never change it when we are done using it.
9. Why do parking violations exist?
Answer: Because they will learn from their mistakes.
10. Why is everyone so soft in this generation?
Answer: Because that is how they grew up.
11. Why does the weather have to be bad on the days that are important to you?
Answer: Because somedays you just get unlikely.
12. Why is traffic always bad when you are in a rush?
Answer: Because it is rush hour and everyone is in a rush.
13. Why does getting something your eye so annoying?
Answer: Because you are constantly using your eyes and every time you blink it hurts even more.
14. Why does your siri go off when you are in a quiet place?
Answer: Because you by accidentally held the home button for too long.
15. Why do you get so much junk mail?
Answer: Because companies are advertising their products.
16. Why do people never return their shopping carts to the rack?
Answer: Because once the customers put their stuff in the car they leave the carts right there.
17. Why do some people have to tap their feet or pen in a quiet library?
Answer: Because they need to keep themselves busy.
18.  Why do some people spit when they talk?
Answer: Because they don't care enough to make a change.
19. Why do some people think it is okay to run late to things?
Answer: Because they must think it is important enough to get there on time.
20. Why does it always take so long to get customer service?
Answer: Because they don't want to give in or they are just truly busy.

Towards the end of this list it id became a little difficult to come up with things that bother me. On a day to day basis it is way easier to see what bothers you if you were to just jot it down when it happened. Some things are just so annoying that came right into my mind as soon as I started the assignment as well.

3 comments:

  1. Hi Nick!
    I enjoyed reading your list of bugs because it made me realize that I'm not the only one bothered by other peoples actions, or inactions, in some cases. Some of your bugs were really relatable. On the other hand it made me feel judgmental reading a list of bugs relating to others, that I also related to. Although, your snarky responses did make me laugh. I think the airline bug was the most useful to think about when thinking in an entrepreneurship manner because it could be useful for people who are looking to get to the airport on time and may want to know how delayed a flight/ plane will be. Great thinking!

    ReplyDelete
  2. Hello. Your post was well thought out, and I feel the same way about some of your bugs. I agree that it was hard to come up with bugs without going through your day. I can really sympathize with the one commenting about traffic being bad when you're late. I almost always feel like this is the case, and it doesn't make any logical sense, so it must just be that I notice it more. Overall, I enjoyed your post and don't have anything to critique.

    ReplyDelete
  3. Hey Nick, this is a great list of bugs. It is clear that you put a lot of time into thinking of things that bug you. We have some similar bugs and I think that they are all very creative.I do not have anything I feel I have to critique you on. Great job on this post, and I can't wait to see some more content from you.

    ReplyDelete